IK: New Delhi 2017 IK: New Delhi 2017 IK: New Delhi 2017 IK: New Delhi 2017 IK: New Delhi 2017

Nettisivut ovat vihdoin valmiit!

150 150 Niko Kälkäjä

On vihdoin tullut aika julkaista Rakennusinsinöörikillan vuoden 2017 ulkoexcursion nettisivut! Matkaamme tänä syksynä eksoottiseen ja sitäkin kiinnostavampaan New Delhiin, Intiaan. Matkan järjestelyt ovat jo hyvässä vauhdissa. Tästä suuri kiitos kokeneelle ja innostuneelle ulkoexcutoimikunnalle! Kun aloimme ensimmäisen kerran ideoimaan excukohdetta, oli jännitys suuri, koska mielissämme pyöri viime vuoden huikea Dubai-excursio. Saappaat olivat todellakin suuret täytettäviksi, mutta päätimme jättää empimisen sikseen, ja tähdätä myös tänä vuonna korkealle. Ideoita oli useita, toinen toistaan mielenkiintoisempia, mutta lopulta päädyimme Intiaan, sillä se on alallamme todella nopeasti kasvava tekijä. Tälle sivulle tulemme kokoamaan tarkempaa tietoa tulevista kohteistamme ja suurimmista yhteistyökumppaneistamme. Pidämme myös matkan aikana päiväkirjaa kokemuksistamme. Kannattaa siis pitää silmät ja korvat auki, ja seurata tätä sivua, sillä tänä syksynä viedään raksahenkeä maailmalle isosti!

 

Innokkain terveisin,

 

Ulkoexcursiotoimikunta

KIRJOITTAJA

Niko Kälkäjä

Kaikki käyttäjältä: Niko Kälkäjä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettanne ei julkaista