IK: New Delhi 2017 IK: New Delhi 2017 IK: New Delhi 2017 IK: New Delhi 2017 IK: New Delhi 2017

Traustsala Trading Ltd

400 300 Niko Kälkäjä

 

Tällaisen kokoluokan ulkoexcursio ei olisi mahdollinen ilman loistavia yhteistyökumppaneitamme. Tämän blogin tarkoitus on matkan lisäksi esitellä myös kumppaneitamme. Yksi suurimmista ja ensimmäisistä tukijoistamme on Traustsala Trading Ltd, joka on luonut meille jo tässä vaiheessa useita eri yhteyksiä Intiaan.

Traustsala Trading Ltd on keskittynyt viemään pohjoismaalaisia yrityksiä ja innovaatioita Intian markkinoille.  Yritys yhdistää eri kokoluokan pohjoismaiset yritykset, intialaiset asiakkaat (B2C, B2B) ja investoijat konkreettisesti yhteen luoden etabloituville yrityksille todellista lisäarvoa. Traustsala toimii asiakkaidensa apuna myynnissä, myynnin kehityksessä, markkina- ja kanavastrategian luonnissa ja markkinoinnissa.

Traustsala Trading Ltd:n partnereilla on yhteensä yli 25 vuoden liiketoimintakokemus Intiassa. Heillä on monipuolista osaamista lukemattomilta aloilta sekä kokemusta niin yksityisistä kuin julkisistakin pienistä, keskikokoisista ja suurista yrityksistä. Partnerit ovat olleet käynnistämässä ja johtamassa useita menestyneitä operaatioita Intiassa, ja heillä onkin mittavaa kokemusta kaikilta kaupankäynnin sekä johdon osa-alueilta. Traustsala Trading Ltd:llä on ainutlaatuisen laaja verkosto, johon kuuluu sekä intialaisia yritysjohtajia että valtion virkamiehiä.

 Lisätietoja Traustsala Trading Ltd:stä löydät täältä: https://drive.google.com/file/d/0B1tgEthhH–VZzNTalhOQW5NMW8/view?usp=sharing

 

Terveisin,

Niko Kälkäjä

KIRJOITTAJA

Niko Kälkäjä

Kaikki käyttäjältä: Niko Kälkäjä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettanne ei julkaista