IK: New Delhi 2017 IK: New Delhi 2017 IK: New Delhi 2017 IK: New Delhi 2017 IK: New Delhi 2017

28.9. Durga Puja -festivaali

1024 682 Niko Kälkäjä

Hyvien yöunien ja aamupalan jälkeen lähdimme kaupungille ostamaan perinteisiä intialaisia asuja. Asujen värivalinnoissa oli hieman miettimistä, varsinkin tytöillä. Lopulta kaikille löytyi kuitenkin mieluisa asu. Ostosreissun jälkeen oli mukava pulahtaa hotellin raikkaaseen uima-altaaseen ja alkaa valmistautua illan Durga Puja -festivaalia varten.

 

Pienistä pukeutumisvaikeuksista huolimatta pääsimme lähtemään porukalla ajoissa juhlaan. Hetken sivusta seurattuamme uskaltauduimme mukaan tanssimaan paikallisten sekaan. Uudet sari- ja kurta pyjamavalintamme osuivat nappiin ja paikalliset olivat aivan innoissaan. Meidät otettiin avosylin vastaan ja saimme oppia muun muassa perinteisiä intialaisia tansseja. Myöskin ihanat pienet intialaiset tytöt pyysivät meitä tanssimaan kanssaan. Ilta oli erittäin hauska ja kokemuksena ikimuistoinen.

 

T. Riina ja Anni

 

 

 

 

 

KIRJOITTAJA

Niko Kälkäjä

Kaikki käyttäjältä: Niko Kälkäjä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettanne ei julkaista